Pinsekonference i Århus er udvidet

Det traditionelle endags pinsestævne i Pinsekirken i Århus er i år udvidet til en konference på tre dagePinsekirken i Århus er vært for en tredages konference i pinsen fra den 28.-30.maj.Det traditionelle pinsestævne i kirken har hidtil været målrettet øst-regionen i pinsebevægelsen.
Men i år kommer der et massivt opbud af talere fra trosbevægelsen, som pastor Jens Garnfelt, KBC, pastor David Hansen, Aalborg MenighedsCenter, pastor Andreas Jørgensen, Odense-Vækkelses Center samt pastor Lars Bo Olesen, KC i Herning og Jørn Hyldgaard, evangelist.
Omkring 30 ledere er tilmeldt den specielle pastor – og lederlunch fredag kl. 13.00. To leder-par kommer endda helt fra Færøerne.
– Der skal ikke være en decideret prædiken på ledermødet. Det skal være en relationseftermiddag, hvor vi er sammen og markerer en hjerterelation.
– Menighederne i Danmark har brug for hinanden. Årsagen til de mange menigheder i landet er jo dybest set, at man ikke har kunnet være i stue sammen.
– Vi skal derimod stå sammen og støtte hinanden. Alt andet er bare pinligt, mener Bergur Skovgaard, pastor i Pinsekirken i Århus.
Måske skal pinsekonferencen være en tilbagevende begivenhed.
– Næste år inviterer vi andre pastorer. Der ligger ikke noget specielt i, at vi har inviteret talere fra trosbevægelsen i år. Vi har tidligere talt om at arrangere en troskonference sammen – uden at det dog blev til noget. Så har vi gjort det på denne måde, siger Bergur Skovgaard.
Pinsekonferencen er annonceret som tre stærke dage i „Helligåndens kraft“ og er åben for alle.