Elisabeth Syré taler i Kolding

Søndag eftermiddag den 13. juni arrangerer Aglow et møde på St. Jørgensgård i Kolding med Elisabeth Syré. – Elisabeth har ofte besøgt Danmark, hvor hun har talt i Aglowgrupper og i menigheder. Hun bringer et stærkt og radikalt budskab, så mennesker bliver mødt af Guds kraft til frelse, befrielse og helbredelse. Desuden virker hun i den profetiske tjeneste, fortæller Aase Nielsen fra Aglow.
Elizabeth Syré er oprindelig hollandsk jøde. Hun har i mere end 30 år boet i Cape Town i Sydafrika sammen med sin mand, Herbert og sine to døtre. Hun er uddannet som teolog i Holland og har siden 1987 virket i sin internationale tjeneste ud fra Global Victory Ministries. Hun har således talt og undervist i mange nationer. Hun har skrevet bøger, der er oversat til dansk.
– Elisabeth har oplevet Holocaust på nært hold. Tyskerne forvoldte hendes familie meget ondt under 2. Verdenskrig. Men da hun blev kristen, oplevede hun at kunne tilgive. Hendes mand er endog tysk født, fortæller Aase Nielsen.
Selv om det er kvindeforeningen Aglow, der arrangerer er mænd også er velkomne.