Oplevede Guds kraft under tv-gudstjeneste

27.000 så med, da DR sendte gudstjeneste fra Pinsekirken i Århus pinsedagPinsekirken i Århus har fået positiv tilbagemelding fra seere af DR’s tv-transmission af kirkens gudstjeneste pinsedag.Kirken har fået et brev fra en kvinde med psykiske problemer. Hun oplevede, at Guds kraft kom over hende, da pastor Bergur Skovgaard bad seerne lægge hånden på brystet, mens han for åben skærm bad om guddommelig helbredelse.
Kvinden skriver, at hun derefter har fået det meget bedre, selv om der er et stykke vej endnu, inden hun er helt helbredt, fortæller en glad Bergur Skovgaard.

Dåben gjorde indtryk

Han kan også berette, at kirken har fået meget positiv respons, specielt angående de fire personer, der blev døbt under tv-gudstjenesten.
– Det er især de vidnesbyrd, som de fire gav, inden de blev døbt, som har gjort indtryk på mennesker. Mange syntes, det var en stærk oplevelse at se og høre. F. eks. Da Åse Nielsen sagde, at hun både havde fået et nyt hjem og en ny familie, efter hun var blevet kristen og begyndte at komme i kirken.
– Så vi er meget glade og stolte over resultatet, siger præsten i pinsekirken i Århus.
DR har oplyst, at tv-gudstjenesten er set af 27.000 mennesker. Det er hver 10’ende seer på det tidspunkt.
– Det er vi godt tilfredse med – taget tidspunkt og det gode vejr i betragtning, siger Bergur Skovgaard.
Mange af kirkens medlemmer havde gjort et godt stykke benarbejde ved at informere familie, venner og bekendte på forhånd. Der var over 350 deltagere til tv-gudstjenesten.