Indsamler 400.000 kr. til fattige i Israel

Jøde-kristen menighed skal fordele stor nødhjælps-gave fra Ordet og IsraelPå bare to måneder er det lykkedes organisationen Ordet og Israel at indsamle 400.000 kr. til fattige i Israel.

Landssekretær i Ordet og Israel Per Weber overrakte for nylig en gave på 400.000 kr. til menighedslederen Baruch Maoz. Pengene skal bruges på mad og tøj til fattige israelere

Landssekretær i Ordet og Israel Per Weber overrakte for nylig pengene til Baruch Maoz, der er leder af den jøde-kristne menighed Chesed ve-Emet i det sydlige Israel.
Pengene skal bruges til mad og tøj, og menigheden har lovet at adminstrere pengene, så flest muligt får gavn af dem.
En streng økonomisk krise i Israel går hårdt ud over de svageste i samfundet. Derfor har både nationale og internationale organisationer opstillet folkekøkkener, hvor værdigt trængende kan få mad.
– Når dele af det jødiske folk lider, kan vi som kristne ikke bare lade stå til. Vi har fået Jesus, Bibelen og meget andet fra det jødiske folk. Derfor må vi også hjælpe dem, når nogle jøder bliver ramt af dyb fattigdom, siger Jan Frost, der er formand for Ordet og Israel.
Derfor iværksatte organisationen en indsamling blandt kristne i Danmark til hjælp for de fattige i Israel. Og Jan Frost er både taknemmelig og overrasket over det store beløb.
Den israelske menighed har længe villet gøre noget for de fattige, men pengene har manglet. Med den danske gave vil i hvert fald nogle få en tiltrængt opmuntring.