En stor tak

Skulle der gå så mange år, før Udfordringen blev en udfordring?
Jeg husker 10 år tilbage, da man frygtede for det, man skrev, eller hvem der skrev. Jeg vil sige, at bladet er blevet mere bredt og altfavnende med en sund indstilling til de forskellige ting. Jeg er glad for at læse det og for, at det spænder vidt ud til alle grupper i samfundet; det var på tide.
Jeg glæder mig til at læse avisen altid, det er blevet en levende avis, den var død, men er vakt til live. Hvad er der sket? Jeg tror, fornyelse er ordet, at man tør sige sandheden sort på hvidt. Det er, som om jeg kan se det, Guds ord siger. Det gode, velbehagelige og fuldkomne.
Jeg er overrasket efter i10 år at være køber af avisen, som kommer til min dør. Selv mine naboer vil låne den hver uge, efter at jeg har læst den. Guds liv oser ud af avisen med alt, hvad Bibelen indeholder af stærke ting det var på tide.
Derfor ros til de mennesker, som laver avisen, henter stof til den. Gud kommer altid og lader ting lykkes for dem, som tør stå for sandheden. Før prøvede man at åndeliggøre avisen. Nu kalder man en spade for en spade. I skolen lærte jeg at en kartoffel var en kartoffel, og uanset hvad du siger, er og bliver det en kartoffel, om du står på hovedet for at forandre omstændighederne, så er en kartoffel en kartoffel. Guds ord er også sådan.
Det, som står der, er sådan, Gud har tænkt, og han laver ikke om på det, han har sagt. Nu er det en fornøjelse at åbne Udfordringen og læse, hvad Gud gør i landet og andre steder, at den også går i rette med uretfærdigheder i landet er et tegn på sundhed.
En stor tak til jer, der arbejder på stedet. Min bøn har ikke været forgæves, mine suk til Gud. Tro mig, Gud kommer aldrig forsent.

Henning Jørgensen
Allevej 16 C
7321 Gadbjerg