Hvem skal vi vælge til Parlamentet?

Et svært spørgsmål, ja, det sikreste er dog at vælge den, man har mest tiltro til. At EU er og skal være et kristent samarbejde er ikke nogen Kristendemokratisk opfindelse. Det er selve fundamentet for EU. Kristendemokraterne fra Danmark vil indgå i den store kristendemokratiske gruppe i Europaparlamentet.
Sikring af økonomisk vækst og gode forhold for erhvervslivet er ikke et mål, men et middel til opretholdelse af samfundets indtægter. Vi vil virke for, at generationerne fra vugge til grav får de gode livsvilkår, og at de ufødte ikke udstødes. I vort samfund findes der religiøse og nationale mindretal. De skal beskyttes og ikke undertrykkes.
Driften af samfundet kræver energi. Herr Lomborg holder ikke. Benzinpriserne er steget fra kr. 6.25/liter til kr. 9.00/liter = +44%. USdollar kursen er faldet fra kr. 7.50 til kr. 6.25 = minus 17%.
Ergo olieselskaberne tager sig alt for vel betalt.
Derfor skal den forskning og investering, som regeringen stoppede, genaktiveres allersnarest. Også derfor vil en kristendemokratisk repræsentation i Europa Parlamentet være hjælpsom.

Hans Stengaard Jessen
EP-kandidat for Kristendemokraterne nr. sidst
Borrevej 25
6400 Sønderborg