Åbenhed i EU-højborgen

Paul van Buitenen, som i årevis har kæmpet for åbenhed i EU-højborgen (herunder også større ytringsfrihed for personalet), må atter se sine afslørende revisioner om udbredt mafialignende bedragerier ignoreret af EU-kommissionen! Buitenens redegørelse og bevismateriale på 5000 sider afleveredes i 2001. Bl.a. havde chefer i EU´s statistiske afdeling formøblet 8 millioner euro. På pressekonferencerne i EU taler man udenom og hævder, at der er fuld kontrol med alt.
Den svenske EU-parlamentariker Sacrédeus krævede sommeren 2003 en uvildig undersøgelse, men dette afvistes. Derpå afgav han sammen med 63 andre EU-parlamentarikere et mistillidsvotum til de suspekte EU-kommissionærer, i håb om at fremtvinge et ansvar i kommissionen. Men – EU havde andre regler hed det: enten måtte dette mistillidsvotum omfatte alle kommissærer eller ingen!
Svindel i EU koster skattebetalerne omkring 8 milliarder danske kroner hvert år, – ingen klatskilling, men det værste er, at de uhæderlige personer i EU frit kan fortsætte deres virksomhed.

G.Johnsen
Kvarnaholm
SE-28791 Strömsnäs