Brug tid med Gud

Lørdag begynder to af sommerens store stævner: Apostolernes sommerstævne i Kolding og pinsekirkernes Sommer-camp i MariagerUdover at have samme hovedtaler, Ingolf Ellssel fra Tyskland, er det også samme tema, der bliver slået an på begge stævner. Begge stævner vil handle om at Gud ønsker at være sammen med os, og at vi har brug for et dybere fællesskab med ham.
I en hverdag, hvor alt går så stærk glemmer vi at stoppe op og tage tid til intimitet og ro. Denne stoppen op er nødvendig for, at vi kan leve og være effektive i nuet, er den røde tråd for begge stævner.
– Evangeliet handler nemlig ikke om gode råd, sunde etiske normer eller rare følelser, men om forvandling. Og det er i Hans nærvær denne forvandling finder sted. Paulus udtrykker det sådan, at når Jesus åbenbares, skal vi blive ham lig, skriver apostolerne i deres indbydelse.
– I fordybelsen mærker vi os selv, og vi mærker Gud. Vi erfarer, at vi har Kristi tanker, og vi kan tage imod rigdommen i hans nærvær. Vi kan begynde at være til stede i nuet. Vi får ører og øjne, så vi kan høre og se vores næste og gøre en forskel i vores hverdag, siger pinsekirkerne.
Ud over undervisning byder stævnerne selvfølgelig på lovsang, bøn, spændende aktiviteter for hele familien og meget andet.
Selv om man ikke deltager på et helt stævne er alle velkomne til kigge forbi.