Stilhed og bøn på Sommeroase

Faste tider til stilhed og bøn bliver i år en del af Dansk Oases sommerstævne, Sommeroase.
Morgen, middag og aften vil der være mulighed for tidebøn på Sommeoase. – Tidebønner er en for mange glemt del af kirkens tradition, men som ikke desto mindre kan opleves som en fornyelse af et måske stivnet andagtsliv, fortæller arrangørerne. Der bliver i år lagt vægt på at hjælpe deltagerne til at kunne fortsætte tidebønnerne hjemme, således at sommerens Dybere Liv kan stimulere et fortsat dybere liv i hverdagen. Tidebønnerne vil følge Liturgisk Andagtsbog, af Dr. Theol. Gerhard Hansen, som også kan købes i forbindelse med stævnet.
I forbindelse med Dybere Liv delen af Sommeroase er der daglige bibelmeditationer under ledelse af sognepræst Per Mollerup. Der vil også være seminarer om kontemplativ bøn, tidebønner og åndelige kriser.
Dybere Liv er et udslag af Dansk Oases ønske om at hjælpe den enkelte til fornyelse af troens liv og indgår som en del af stævnets overordnede tema „Menneskesønnen“