Big Brother og de kristne friskoler

Hvorfor mon kristne forældre vælger kristne friskoler til deres børn? Det kunne jo være, fordi de ikke ønsker, at børnene skal indoktrineres af Darwindyrkende undervisere, der måske undlader at oplyse om „the missing link“, det manglende udviklingsled mellem mennesker og aber, der får Darwins teorier til at falde til jorden. Hvis man vil forbyde kristne friskoler at lære børnene om Bibelens skabelsesberetning, må man også forbyde andre skoler at pådutte børnene Darwins mangelfulde, tvivlsomme teorier. Til syvende og sidst er det jo slet ikke et spørgsmål om Darwin eller tilskud, men om, at det ikke er politisk korrekt at tro på Gud, og derfor skal Big Brother overvåge de kristne. Måske er det ligefrem et led i Darwin-propaganda for børn, at man har gjort „Åh, abe!“ til deres slagsang.
Men man tager meget fejl, hvis man tror, at den kan erstatte Brorsons prægtige salme om skabelsen: „Op, al den ting, som Gud har gjort…“
Kamma Ankjærø
Ny Munkegade 80
Århus C