Udvand ikke!

I Udf. nr. 26 udviser biskop Jan Lindhardt stor ligegyldighed overfor skabelsesberetningen og mirakuløse helbredelser, foretaget i Jesu navn. Lindhardt sammenblander de seks dage med naturvidenskabens 12 mia. år, men retter vi blikket mod Skriften, kan vi se, at for Herren er én dag som tusind år, og tusind år som én dag, (2. Peter 3.8).
Hvis det er sandt, at Gud har brugt 6.000 år på sit skaberværk — eller for den sags skyld seks sekunder, for Gud er uden for tid og sted – kunne man lidt dristigt sige, at mennesket har brugt 6.000 år på at ødelægge det!
Biskoppen i Roskilde giver ikke meget for mirakuløse helbredelser og udtaler, at hans egen mor er healer; nogle gange tror han på hende og andre gange ikke. Jamen, kæreste ven, er Jesus ikke den samme i dag, i går og til evig tid? Der sker dagligt et utal af helbredelser i Jesu navn på denne jord. Læs Henri Nissens bog “Åndens magt” om mirakuløse helbredelser og se, om du ikke bliver overbevist.
Man oplever alt for stor ligegyldighed, lunkenhed og venskab med verden i de danske kirker. Læs i Åb. 3.14-22, hvad Jesus siger om den lunkne Laodikea-menighed. Hvis den ikke omvender sig, vil Jesus udspy den af sin mund. Den, der vil være ven med verden, står som en fjende af Gud (Jakob 4, 5). Det nytter ikke, at vi i misforstået humanisme f.eks. tillader homoseksuelle præster og vielser – stik imod Guds Ord.
(Forkortet,red.)

Keld Tannenberg
Engelsborgvej 46
2800 Lyngby