Få tingene gjort i Randers

Scott Wilson. Foto: ICLM

Ting skal gøres, og lederskab er at få tingene gjort. Det mener i hvert fald Scott Wilson, australier med base i Mariager og stifter af Institute for Creativity, Leadership and Management (ICLM). Fredag og lørdag i denne uge holder han derfor et internationalt lederseminar med fokus på at få tingene fra hånden, og i lighed med sidste år, hvor ICLM for første gang forsøgte sig med en konference af denne art i Danmark, bliver dette års konference også holdt på Scandic Hotel i Randers.
Udover Scott Wilson selv vil også Dave Gilpen, australier, kirkeleder og bosat i Sheffield i Storbritannien samt Melinda Dwight, kirkeleder fra Melbourne, tale på konferencens hoveddele.
Endvidere er der begge eftermiddage seminarer – otte hver dag – som man kan vælge imellem. Her taler bl.a. Scott Wilsons kone, Linda Wilson, om „Kvinders styrke“, svenske Richard Svennson om at „Forstå strategisk tænkning“ og Sean Stanton om „Handlingsledelse“.
Ifølge ICLM’s hjemmeside har flere end 150 personer i skrivende stund tilmeldt sig konferencen.
– jeli