For nye læsere af den mest usædvanlige bog

Det er ikke „begynder-bibler“, men „bibel-åbnere“Supergode redskaber til at komme i gang med at læse Bøgernes Bog – det er, hvad Det Danske Bibelselskab har sendt på markedet.
Egentlig er det „kun“ Bibelen, omtrent som vi kender den. Men paperback-indbindingen er anderledes og lidt mere „up-to-date“, og den ligger næsten en „almindelig“ bog i hånden.
Helt afgørende er det dog, at den indeholder mange gode faktasider om Bibelen – sider, som giver lyst til at læse den.

To udgaver

Bibelselskabet har sendt to udgaver ud:
Den ene er direkte målrettet konfirmander. På den første side er der sat plads af til at skrive dåbsdag, konfirmationsdag og konfirmationsord. Bag i bogen er der en kort introduktion og emneregister samt Velsignelsen, Fadervor og Trosbekendelsen sat op som „plakater“.
Den anden udgave henvender sig til voksne og indeholder en fortrinlig gennemgang af de bibelske skrifter, af deres baggrund og aktualitet. Den giver konkret hjælp til at komme i gang med at læse i Bibelen og giver også svar på nogle af de overordnede spørgsmål, der melder sig før eller siden, f.eks.: hvorfor skal vi overhovedet læse Det Gamle Testamente? – eller: hvorfor er Det Gamle Testamente så fuldt af grusomheder?
Bag i begge udgaver er der kort over området på såvel Gamle Testamentes som Ny Testamentes tid.
NJV

Bibelen i paperback med ca. 100 siders bibelkundskab
199 kr.
Konfirmandudgave med ca. 20 siders tillæg
169 kr.