Generalsekretær trækker sig

Bo Torp Pedersen har besluttet sig for at trække sig fra posten som generalsekretær i den kirkelige medieorganisation KLF, Kirke og Medier.
Bo Torp Pedersen blev generalsekretær i april 2003 efter 14 år som mediekonsulent i organisationen. Til Kristeligt Dagblad udtaler han, at han er gået død i sit job, føler sig udbrændt og ønsker andre udfordringer.
I denne måned holder KLF, Kirke og Medier sit årlige landsmøde, hvor de delegerede skal tage stilling til, om der skal findes en ny generalsekretær. På forhånd har landsstyrelsen foreslået at nedlægge stillingen og i stedet ansætte en arbejdende formand. Styrelsen peger på forhånd på den nuværende mediekonsulent Lars Peter Melchiorsen.
Den nuværende formand sognepræst Frede Jørgensen har for længst meddelt, at han agter at trække sig fra formandsposten i år.
– ole