Lege for børn – verden rundt

Frivillige medarbejdere fra Danmissions Børnetræf har lavet en database med lege for børn. Her kan ledere af f.eks. børnelejre få ideer til lege, musik og en masse aktiviteter, som er inpireret af børn over hele verden. Aktiviteterne er samlet i en brugervenlig database, som nu er tilgængelig fra Danmissions hjemmeside.
– Det kom sig egentlig af, at vi i børnetræfudvalg i København efterhånden lå inde med utrolig mange gode aktiviteter, som vi gerne ville lade andre få glæde af. Derfor har vi lavet en database på Danmissions hjemmeside, hvor bl.a. lærere og ledere, der arbejder med børn kan klikke sig ind og blive inspireret og udveksle ideer, fortæller Nicolai Diemer, frivillig webmaster i Danmission.
Børnene får i tekst og billede et indtryk af, hvordan børn i andre lande leger, danser, beder osv. Der kommer hele tiden nye aktiviteter til og alle er velkomne til at bidrage til hjemmesiden. De unge frivillige har bl.a. fået støtte fra DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd) til gennemførelsen af projektet.
Basen ligger på: www.danmission.dk/verdenslege
Henri.