Gudstjenester for tamiler

GRINDSTED – En af de største befolkningsgrupper med anden etnisk baggrund i Grindsted er tamilerne fra Sri Lanka. Derfor har Vestermarkskirken besluttet fremover at holde særlige gudstjenester for tamiler.

Savarimuthu Anthonipillai

Fra og med søndag den 17. oktober vil der hver søndag eftermiddag været gudstjeneste for tamiler i kirken, der er tilknyttet Missionsforbundet.
Gudstjenesterne ledes af Savarimuthu Anthonipillai eller bare „Muthu“, der er præst og bosat i området. Gudstjenesterne varer cirka halvanden time og afsluttes med servering af te.
– Vi vil gerne række ud til alle mennesker, der bor i dette område, og derfor er vi rigtig glade for dette initiativ, og vi tror, det vil dække et stort behov, siger præst i Vestermarkskirken John Lorenzen.
Også ved de almindelige søndagsgudstjenester er menigheden i Grindsted vant til kirkegængere med anden etnisk baggrund. Ofte er der mere end 10 nationaliteter repræsenteret ved vores gudstjenester, siger John Lorenzen.
– ole