Howard-Browne kommer til Århus

Århus Pinsekirke er værter, når Rodney Howard-Browne besøger Danmark for første gangÅRHUS – Den 25.-28. oktober bliver det for første gang muligt at lytte til og opleve den sydafrikanske prædikant Rodney Howard-Browne på dansk grund.
Det sker ved en møderække i Århus Pinsekirke, og arrangørerne har store forventninger til besøget.
Rodney Howard-Browne har et stærkt ønske om at opildne den kristne kirke til at forberede sig på den kommende vækkelse. Og ofte følges den stærke forkyndelse af mirakler og udfordringen til at overgive sig til Gud.
I 1987 kaldte Gud Rodney Howard-Browne og hans familie til at bryde op fra Sydafrika og rejse til USA.
– Gud viste mig, at USA i 200 år har sendt missionærer ud til hele verden. Men nu er Gud i gang med at sende kristne fra hele verden til USA som et led i en mægtig vækkelse, fortæller Howard-Browne.

Ud til hele verden

Flytningen til USA blev starten på Revival Ministries International (RMI), som Howard-Browne grundlagde og stadig står i spidsen for. RMI er en verdensomspændende vækkelsesorganisation, som rækker ud til hele verden.
Siden har Howard-Browne forkyndt det kristne budskab på samtlige kontinenter, og tusinder er kommet til tro i forbindelse med hans virke.