Retræte med Livbjerg og Halldorf

KØBENHAVN – »Drik dybt af Ånden« er både emnet på en bog af Peter Halldorf og en aften i Københavns Kristne Kultur Center på Nørrebro lørdag d. 16. oktober.Det bliver en guide i retræte og meditation med to af Skandinaviens retræte-pionérer, nemlig pinsemanden Peter Halldorf og katolikken Grethe Livbjerg, der har rødder i Indre Mission.
De vil undervise om Helligåndens manifestation og guddommelig lægedom og fortælle om den kristne mystiks dybeste sandheder. Der vil også være mulighed for personlig forbøn og salvelse.
De seneste år har der været en stigende interesse for den kristne retræte-tradition, der går helt tilbage til oldkirken.
Både den katolske og den ortodokse kirke har en levende tradition, men den samme retræte-tradition findes i den vækkelse, som pinsekirkerne udspringer af – Azusa Street-vækkelsen i begyndelsen af 1900, mener arrangørerne.
Henri.