Agape ser endelig fremad

VEJLE – Efter 14 år med fokus på institutioner og problemer glæder landsleder i Foreningen Agape Lars Thidemann Jensen sig nu over, at det er blevet tid til at arbejde med visioner og værdier.

Lars Thidemann Jensen

Det kunne han konstatere umiddelbart efter generalforsamlingen på Foreningen Agapes inspirationsdag sidste lørdag i Vejle Missionshus. Foreningen arbejder med at udøve og fremme diakoni på bibeltro evangelisk luthersk grund.
– Med de nye resultater af visionsudvalgets arbejde, der blev fremlagt i dag, har vi slået en streg og fået formaliseret, hvem vi er, siger han.
– Nu har vi fået sat klart fokus på, hvad der er vores eksistensberettigelse: hvor er vi på vej hen? Vi har fået vores diakonisyn, mission, værdifundament, visioner og strategiske mål på plads, fortæller den 32-årige landsleder.
– Desuden fik vi ryddet grundigt op i vedtægerne, der ikke havde været revideret siden foreningen blev stiftet i 1990. Og det skete i fuldstændig enighed.
Indtil nu har bestyrelsen brugt meget af sin tid på at arbejde med institutioner og problemer med økonomien i de to behandlingssteder Søperlen og Daggry, men nu er det et spændende, men overstået kapitel i foreningens historie. Nu satses der på konsulentvirksomhed og kurser rundt i landet.
Her var inspirationsdagen en stor succes med 180 deltagere der havde sat en hel lørdag af for at høre om stress og udbrændthed ved Agapes egen psykolog Ole Rabjerg samt konsulent Steen Palmqvist.
– Det er også en rigtig god måde at få promoveret vore ansatte på, slutter Lars Thidemann Jensen, der selv afsluttede sin første generalforsamling som landsleder.
Henrik