Tillykke til den kristne verden!

Det blev den evangelisk-kristne George W. Bush, der blev genvalgt i USA. Det er så anden gang i nyere tid, USA genvælger en kristen præsident, der står ved sit kristne ståsted. Den forrige var Ronald Reagan, som var eksponent for den fredelige afvikling af kommunismen i Sovjetunionen. Følgende grunde kunne der være til, at Amerika har genvalgt George Bush:
1. Han er en mand med Guds karakter.
2. Han holder på nej tak til vielser af homoseksuelle
3. Han holder på nej tak til mord på de ufødte børn (abort)
4. Folk ved, hvor de har ham.
4. Han står ved sine beslutninger.
5. Han har humoristisk sans.
6. Han har siddet seks år som guvernør t Texas.
7. Han har 10 års erfaring i politik.
8. Han har en akademisk mastergrad fra Harvard.
9. Han er manden, som alle mænd kan lære noget af.
10. Han er en vedholdende evangelisk kristen.
Nu kunne man spørge, om det at være kristen skulle være noget særligt? Ja selvfølgelig betyder det noget særligt. Alene tanken på, hvad alternativet er, burde få ethvert fornuftigt menneske til at omvende sig. En milliard mennesker i verden hylder islam. Islams erklærede principper er at fjerne alle jøder og kristne. Kort sagt Islams erklæring af Hellig Krig over ethvert demokrati og alle andre religioner i verden er alternativet.
Det er jo ikke os kristne, der har erklæret Hellig Krig med trusler om ødelæggelse af alt anderledes tænkende.Den kristne krig foregår i den åndelige verden – uden våben. Man må håbe, at det amerikanske genvalg af en kristen præsident for anden gang i nyere tid vil få den kristne frie verden til at vågne op. Kristendom er et evangelium om Guds Søn, der opstod fra de døde. Og når den kraft, som opvakte Jesus fra de døde, kommer ind i mennesker. Det var det, som skete for Bush, da han blev omvendt og gav sit liv til Jesus Kristus. Sandhed er ilde hørt, men nu bliver den altså gentaget. Så enhver, der vil have andel i den evige sejr, kan tage ved lære heraf og få andel i denne sejr.
Evangeliet er ikke kun bogstaver – men det er KRAFT.

Mogens Tilsted Christensen
Sognepræst
Præstegården
FO-430 Hvalvík, Færøerne