Ikke indsendte værker nok til jule-kunstudstilling

Desværre bliver der ikke nogen juleudstilling i Galleri Emmaus med værker til Udfordringens juleforside.

Grethe Olsen ejer Galleri Emmaus i Niløse

– Mængden af billeder med kunstnerisk kvalitet var for lille til, at en reel udstilling kunne gennemføres, siger galleriejer Grethe Olsen.
Tanken var oprindeligt, at de bedste af de indsendte værker skulle udstilles på Galleri Emmaus i Niløse på Sjælland, der har specialiseret sig i religiøs kunst.
Der har da også været mange henvendelser, men det er ikke alle, der har fået indsendt deres bidrag i juletravlheden. Så der var ved fristens udløb for lidt materiale, som efter komiteens mening var godt nok til at bære en hel udstilling.
Komiteen fra Galleri Em-maus har nu udvalgt seks billeder af tre kunstnere, der går videre til konkurrencens finale. Komiteen har ønsket, at Udfordringen udpeger den endelige forside blandt de seks værker, den har udvalgt.
Indsenderne, der er gået videre i finalen er:
Casper Støchkel med „Jomfru Maria“ og „Julekrybben“.
Helle Sneum Hechmann med „Soli Deo Gloria“ og „Dejlig er jorden“.
Susanne Cromwell med „Abstraktion i gult“ og „Abstraktion i blåt“.
Komiteen fra Galleri Emmaus bestod af grafiker Kirsten Mousten, skulptør Mikael Benzon, maler Knud Larn, maler og grafiker Marianne Rygh samt ejer af Galleri Emmaus, Grethe Olsen.
Komiteen var samlet lørdag den 28. november, hvor de indsendte forslag blev gennemgået og vurderet i forhold til konkurrencebetingelserne.
Komiteen siger tak til indsenderne for deres bidrag.
Henri