160 kristne beder for folketingsvalget

Bønne-konference afsætter en dag til bøn for det politiske liv
KOLDING – 160 deltagere beder for folketingsvalget den 8. februar på forbønskonferencen på International Apostolsk Højskole i Kolding i denne uge. En af dagene har hele tiden været programsat til at bede for det politiske liv. Og da valget blev udskrevet i tirsdags, kom der et meget aktuelt emne på bordet.
Konferencens deltagere vil bede for, at politikere, der er gudfrygtige i hjertet og repræsenterer de kristne værdier, bliver valgt til Folketinget.
– Den første dag bad vi for et åndeligt gennembrud i Danmark. Det er vigtigt at bede for folketingsvalget. Vi beder for, at der også efter valget er kristne politikere på Christiansborg. Landet har brug for gudfrygtige politikere, der arbejder med visdom og for de kristne værdier. Der er kristne i flere partier, derfor beder vi om, at de vil få indflydelse i deres partier og tør markere sig, fortæller to af arrangørerne, Lars Bo Olesen, Kristent Center Herning, og Jürgen Galonska, Betania Blåhøj.
Arrangørerne af forbederkonferencen er det tværkirkelige bønnenetværk „Bedehus.dk“.
På netværkets hjemmeside opfordres alle til at bede for folketingsvalget.
Sol-