En trussel imod demokratiet

Homo-lobbyen er godt på vej til at
undertrykke al dansk modstand Der findes i Danmark en meget aggressiv lobby af homofile, som forsøger at mistænkeliggøre alle, der ikke anerkender deres nyvundne magt.I starten handlede det om, at man ikke måtte diskriminere homofile, og da vi jo alle er tolerante mennesker, er vi gået med til den ene indrømmelse efter den anden.
Fra kristen side har vi bestemt heller ingen planer om at forfølge eller forhåne homofile. Aldrig i livet! Hos os kan de regne med at blive holdt af og hjulpet, hvis de vil. Også selv om folkestemningen en dag skulle vende sig imod dem.
Men ingen forskning har hidtil godtgjort, at homoseksualietet skulle være noget medfødt. Der findes ikke et homo-gen, som man bare er født med. Homoseksualitet er et moralsk valg.
I et frit land skal folk have lov at vælge, hvad de vil vælge. Vi har „frihed for Loke såvel som for Thor“.
Problemet er, at de homofile i deres umættelige trang efter anerkendelse ikke vil acceptere, at der er andre meninger.
Hvis vi ikke går ind for homoseksualitet, så skal vi mistænkeliggøres. Sådan som man nu gør med de kristne friskoler, som ikke ønsker lærere med den holdning.
Nu handler det altså ikke længere om, at vi alle skal være her. Det handler ikke om at tage hensyn og behandle hinanden ordentligt. Nej, nu skal folkekirken kanøfles til ikke blot at acceptere homofile, den skal også tvinges til at velsigne noget, som strider imod dens moralske grundlag. Skoler og andre, som får offentligt tilskud, skal alle sammen bakke op om bøssernes kamp, ellers får de staten imod sig.
Man binder os på mund og hånd. Vi må ikke sige dem imod. Men det gør vi alligevel. For hvorfor skal en lille gruppe homofile dirigere politik, medier, skoler osv.?
Vi har også ret til at være anderledes.
Vi har også ytringsfrihed.