Gud skal tilbage til familien

Weekend-seminar skal gøre ægteskab og familieliv til Guds oprindelige plan – en gudstjenesteHERNING – Ofte flytter vi vores gudsliv hen i kirken. Men Gud ønsker, at familien er et sted for gudstjeneste. At vort ægteskab og familieliv er en gudstjeneste.

På seminaret i Herning underviser Elaine og Roy Hitchman, der er ledere af Marriage Ministries International i Europa

Det mener to kristne ægtepar, som har sat sig for at lave et unikt weekendseminar for ægtepar, der drømmer om et stærkere liv sammen.
De to par er Tina og Max Jalk fra Aalborg samt Kitte og Flemming Berg fra Herning. Weekendseminaret finder sted på Scandic Hotel i Herning fra den 18.-20. februar.
Weekenden byder på inspirerende undervisning, små opgaver, som parrene skal løse indbyrdes, og inspirerende lovsang. Undervisningen varetages af Elaine og Roy Hitchman fra England. De er ledere af den europæiske del af Marriage Ministries International og har i 11 år trænet og inspireret ægtepar og ledere over hele Europa.
Marriage Ministries International arbejder i over 90 lande og har cirka 150.000 par på kursus hvert år.
Desuden medvirker organisationens danske ledere Mona og Eivind Fønns samt Ena og Kjeld Lykke Olesen, der er ægteskabsundervisere i Apostolsk Kirke.

Håbløse ægteskaber findes ikke

Den ene halvdel af arrangørerne ,Tina og Max Jalk, har selv seks år erfaring med at træne ægtepar ud fra Marriage Ministries Internationals principper, og ved siden af deres jobs holder de blandt andet ægteskabsgrupper i deres eget hjem.
Her har de gjort sig den erfaring, at „for Gud er alt muligt, og derfor findes der ingen håbløse ægteskaber“.
– Vi længes efter, at der skal komme en ny standard for ægteskaberne i Danmark. Vi må tilbage til Guds ords sandheder og stoppe med alle undskyldningerne, som hærger vores land. Det er sandheden, der sætter fri – ikke kompromisserne, fastslår parret.
Tina og Max Jalk er overbeviste om, at familierne først og fremmest må være stærke indeni for også at kunne række ud til andre.
– ole