København til middag

KØBENHAVN – Som en pendant til Alpha-arrangementet „Danmark til Middag“ i september sidste år inviterer Pinsekirken i Københavns Kristne Kulturcenter københavnerne til middag på onsdag den 26. januar med introduktion til det, kirken kalder for „verdens mest populære kursus“, nemlig Alpha-kurset. Programmet starter kl. 18.30 og slutter kl. 21.00 og vil både byde på god mad, en introduktion til Alpha-kurset, underholdning og gospel i international klasse.
I september, hvor et bredt udsnit af landets fri- og folkekirker inviterede »Danmark til Middag«, kom der 490 københavnere til Pinsekirkens arrangement.
– Det blev en meget vellykket aften på alle måder. Aftenen i september var en bekræftelse på, at troen ikke er så tabubelagt, som den har været, at det er noget, folk egentlig gerne vil tale om og har gjort sig tanker om, siger Lars Due-Christensen, der er præst i kirken og ansvarlig for det lokale initiativ »København til Middag«.
Sol-