Seksuel Helhed

I debatten om homoseksuelles rettigheder, adgang til kirkelig velsignelse af deres forhold m.m. mangler debatten et aspekt og derfor kunne det være på sin plads at stille spørgsmålene: Kan en homoseksuel forandre sig?
Kan et menneske, hvis følelser er overvejende homoseksuelle, håbe på nogensinde at komme til at nære lyster og skabe forhold af klar heteroseksuel karakter?
I sin bog „på jagt efter seksuel helhed“ af Andrew Comiskey, som med Guds hjælp forandrede sig fra en homoseksuel til en heteroseksuel orientering, er svaret et entydigt ja, da det efter Guds plan er mellem en mand og kvinde, at seksualiteten i et kærlighedsforhold udspiller sig.
Bogen kan købes på forlaget Scandinavia, og Leanne Payne skriver i indledning til bogen: Vi lever i en tidsalder, der opløser grænserne mellem godt og ondt, og selv vor tids sprog, som er selve hjørnestenen i vores kommunikation, er centreret om mennesket.
Derfor er det fyldt med psyko-pladder. Det er det, der gør de homoseksuelles stilling så problematisk. De lever i en tid, hvor selv kirken har taget imod et falsk lys, en falsk medlidenhed, der er lige så grusom som døden. Og hellere end at modtage en hellig Guds kraft til at kalde synderen til omvendelse og helbrede den nødlidende sjæl plaprer kirken vidt og bredt løs på et fortabt samfunds sprog.

pastor Benny Blumensaat,
Kirkegade 58,
6700 Esbjerg