Toptræner glæder sig til at inspirere kirkeledere

HERNING – I begyndelsen af februar skal træneren for Danmarks pt. næstbedste fodboldhold FC Midtjylland, Erik Rasmussen – også kendt som Tryllerik – tale til en række midtjyske kirkeledere ved en inspirationsaften, som frikirken Kristent Center arrangerer.
– Jeg skal holde et foredrag om menneskelige relationer og om, hvordan man får det bedste ud af hinanden. Det skal jeg gøre ud fra de erfaringer, jeg har gjort mig gennem mine mange år i fodboldverdenen, fortæller Erik Rasmussen på mobilen, da Udfordringen fangede ham under FC Midtjyllands træningsophold i Ægypten.
– Jeg synes, det er spændende at skulle tale i KC. Jeg mener, det er vigtigt at sætte sig ind i alle samfundsgrupper, og da jeg ikke går meget i kirke, er det rigtig spændende at skulle møde nogle mennesker, som jeg normalt ikke ser så meget til i mit job.
– Derudover mener jeg, at mit livssyn bygger på nogle værdier, som ikke ligger ret langt fra den måde, som meget kristne mennesker prøver at leve på, siger han.
– jeli