Første spadestik til ny kirke

GRINDSTED – Vestermarkskirken, Missionsforbundet i Grindsted, tog i går onsdag den 9. februar første spadestik til menighedens nye kirkecenter.Kirken har allerede været i gang et stykke tid med renovering af en villa og en værkstedsbygning, som i forvejen ligger på den grund, menigheden har købt.
Nybyggeriet bliver på 850 kvadratmeter og kommer til at indeholde kirkesal, café, kontor, teenagelokale med standup-scene og en stor hall.
Årsagen til det nye byggeri er det positive, at den gamle kirke er blevet for lille. Kirken samler ved en normal gudstjeneste mellem 170 og 190 deltagere, og tendensen er, at menigheden stadig vokser, siger kirkens præst John Lorenzen.
Nybyggeriet betyder desuden, at alle kirkens aktiviter, der blandt andet tæller spejderarbejde og en gocart-klub, kan samles under et tag.
Når kirkecentret er færdigt, er der cirka 1500 kvadratmeter under tag, og den totale pris ventes at blive på cirka 11 millioner kroner, selv om menighedens medlemmer selv giver et nap med i byggeprojektet.
– ole