USA og demokrati

Hvorfor dette had til USA må man nødvendigvis spørge sig selv, når man ser valgkampen på tv, især fra „socialisterne og islamisternes“ side. Hvorfor skal denne nation og Israel nødvendigvis altid fremstilles som syndebukkene for alt muligt, som gang på gang ikke passer ind i deres systemer og tankegang, har jeg spurgt mig selv i mange år nu? Kan der være noget fornuftigt om deres påstande om disse to nationers satanisme (Den lille og den store Satan ), som de helt klart bliver fremstillet som?
Men min konklusion er blevet denne her med tiden:
Hvordan kan man i ramme alvor betegne to demokratiske nationer, som om de var personen Satan selv, uden at det fremstår som urimeligt og bunduretfærdigt eller idiotisk?
Fortæller det ikke blot om deres egne udemokratiske holdninger og deres virkelige skjulte kamp? Hvorfor forfølger de demokratiet, hvad er den egentlige grund til dette mon??
Vores vidunderlige grundlov, som vi fik indført i Danmark for 150 år siden, hvor enhver har frihed til at tale og handle under ansvar og med respekt for andres frihed til at gøre det samme, skal den fordømmes og hades? Der, hvor barmhjertighed og omsorg for den svages ret til at leve, hersker i nationen. Alt dette forekommer jo ikke Irak, Iran, Kina og Nordkorea. Hvorfor mon ikke?
Er det mon, fordi USA har den største evangeliske befolkning i verden, at vi stadigvæk er „evangeliske kristne“ i vor nation, og at Israel stadigvæk er Guds udvalgte folk/nation?
Bed for, at vort nedarvede demokrati må blive styrket og ikke svækket, både i vor egen nation, i Israel og i USA . Det er ikke en tilfældighed, at religionsfriheden stadigvæk er en menneskeret i de tre nationer!

Kirsten Iskov
Fuglefængervej 11. st. th.
2400 KBH. NV.