Én stor familiefest i hele verden på storskærm

KØBENHAVN – Den kristne forening Focolare er med, når der i 120 byer over hele verden inviteres til Family Fest 05 den 16. april.Family Fest er en international event, hvor familien er sat i centrum under temaet „Kærlighed skaber fred.“
– Family Fest ønsker at præsentere en positiv vision af familielivet for dermed at bidrage til at styrke familierne, som er samfundets grundsted, siger arrangørerne.
Arrangementet finder sted i Københavns Kristne Kulturcenter, men der er også mulighed for at følge med i festen andre steder i verden. En internetopkobling forbinder nemlig de 120 Family Fester. København vil være opkoblet kl. 15-16.30 i en interaktiv forbindelse med Toronto, San Paulo, Bruxelles, Teheran, Manila og Tokyo, og man vil kunne følge programmet de forskellige steder på storskærm, skriver avisen Katolsk Orientering.
– ole