Nyt medieangreb på Hinn

USA – Evangelisten og helbredelsesprædikanten Benny HInn er endnu engang kommet i mediernes søgelys.
I søndags satte NBC Dateline fokus på Benny Hinns hotelvaner og hævdede, at Hinn angiveligt bruger tusindvis af dollars til overnatning på hoteller. Blandt andet skulle han have betalt mere end 10.000 dollars for en enkelt nat på et europæisk hotel.
Tv-udsendelsen stillede spørgsmål ved rimeligheden i, at fradragsberettigede bidrag kan bruges til sådanne udgifter.
Andre kristne organisationer er nu nervøse for, at de bliver ramt af en generel stramning af reglerne omkring kirkers og frivillige organisationers mulighed for at blive godkendte som fradragsberettigede. De vil derfor i den kommende tid sandsynligvis arbejde for, at Benny Hinns godkendelse på dette område bliver omstødt.
Som et modsvar på de gentagne medieangreb, som Benny Hinn oplever, har Benny Hinn Ministries oprettet hjemmesiden www.thetruthline.com, hvor man kan få svar på de fleste spørgsmål om Hinn og hans organisation. Aktuelle mediesager vil også blive kommenteret på siden.
– jeli