DM i indsamling i gang igen

Det store projekt DM i Indsamling, som i januar blev udskudt på grund af tsunami-katastrofen i Aisen, er nu skudt i gang igen.En lang række kristne orgnisationer deltager i begivenheden, der slutter med et tv-show søndag den 8. maj. Indtil da skal organisationerne forsøge at lave forskellige aktiviteter rundt om i landet med det formål at samle penge ind til en række forudbestemte projekter blandt forældreløse børn i 12 afrikanske lande.
De kirkelige orgnisationer, som medvirker, er Afrika InTouch, Brødremenighedens Danske Mission, Caritas Danmark, Dansk Ethioper Mission, Det Danske Bibelselskab, Folkekirkens Nødhjælp, International Aid Services og Sudanmissionen.
DM i Indsamling er et samarbejde mellem DR, Dansk Tipstjeneste og organisationernes brancheforening ISOBRO, der har Flemming Kofod-Svendsen som generalsekretær.
– ole