Bønnevandring i Næstved

NÆSTVED – Søndag den 10. april holder Birkebjergkirken i Næstved en anderledes gudstjeneste med fokus på bønnens betydning og former.En del af gudstjenesten er formet som en bønnevandring rundt i kirken, ledsaget af stille musik.
Under bønnevandringen kan de bedende blandt andet udtrykke deres bøn ved en særlig bibelkrukke, som indeholder bibelord til bøn. Man kan skrive sin personlige bøn på en papirdug til inspiration for andre, eller man kan tegne eller male sin bøn på papir, der opsættes på en væg. Endelig kan man udtrykke sin bøn ved at tænde et lys ved gudstjenestens klagemur, hvor der bedes for mennesker i nød, fortæller pastor Leo Sørensen fra frikirken, der er tilknyttet Missionsforbundet.
Til sidst i bønnevandringen er der desuden mulighed for skriftemål og personlig forbøn.
– ole