Perler fra den Kristne SangSkat på Café Cadeau

FREDERIKSBERG: Efter to år med månedlige sangaftener første fredag i hver måned i Fælleskirken i Ølstykke rykker „Perler fra den Kristne SangSkat“ til Café Cadeau på H. C. Ørstedsvej på Frederiksberg lørdag den 16. april kl. 1900. Musikerne Stig Rasmussen og Niels Peter Finne vil stå i spidsen for arrangementet med de medvirkende, der bidrager med solo, duet og lovsang til de omtalte sangarrangementer.
Cafépræst Jørgen Christensen håber, at dette kan blive begyndelsen til en lang række lignende arrangementer.
– Gerne en gang om ugen. Min vision og drøm er, at vi gennem inspireret sang og musiktjeneste vil kunne nå ud til de mange, der vil komme til tro, når de oplever Guds nærvær og sanktion af den målrettede lovsang og tilbedelse, de vil møde på dette sted.
 Sol-