MC-træf for hele familien

Kristne motorcykelentusiaster og deres familier mødes til Kildetræf i pinsenI dagene den 13.-15. maj afholder MC Kilden – Den Kristne Motorcykelklub – deres årlige motorcykeltræf i Sdr. Vium i Vestjylland.

Det er ikke kun de voksne deltagere, der har benzin og kubik i blodet. Også de mindste kan få en tur på „kværnen“

– Vi ønsker at arrangere et træf, hvor hele familien kan samles, fortæller Anette Haahr fra MC Kilden om arrangementet.
– Ofte er det ikke ligefrem motorcykeltræf, man tager sine børn med til. Men fordi man har fået børn, skal det ikke være ensbetydende med, at man nu skal skille sig af med sin motorcykel og droppe klublivet, siger hun.
Derfor har arrangørerne strikket et varieret program sammen med masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne. Desuden får stævnet besøg af den kendte sanger, tryllekunstner og bugtaler, Hans Jørn Østerby, der vil underholde lørdag aften.
I modsætning til de fleste andre motorcykeltræf er MC Kildens træf helt alkoholfri.
– Vi har den holdning, at alkohol og benzin ikke hører sammen. Derfor har vi besluttet, at vores træf skal være alkoholfrit, siger Anette Haahr.
Alligevel tør hun godt love en rigtig hyggelig dag for de kristne motorcykelentusiaster.
– Fællesskabet er kanon, vi hygger os med hinanden, og så har vi den fordel, at vi kan huske hvad vi har oplevet søndag morgen, hvilket folk på „normale“ træf kan have lidt svært ved, mener hun.

Uddeling af Bikerbibler

Ud over at arrangere eget motorcykeltræf tager MC Kildens medlemmer også ud på andre træf rundt omkring i landet. Her har de „kaffeteltet“ med, hvor de serverer gratis kaffe, te og varm kakao.
– Vi oplever, at folk er meget søgende og meget gerne vil tale om tro. Flere gange har vi fået lov til at bede med folk, fortæller hun.
Sammen med andre kristne MC-klubber deler MC-Kilden Bikerbibler ud, en særlig udgave af Det Ny Testamente, som er målrettet MC-miljøet.
Gennem de sidste år er der blevet uddelt over 7.500 eksemplarer af den populære bog, og næste oplag er allerede godt på vej til trykkeren.
MC-Kilden har i dag eksisteret i 17 år og er Danmarks største, landsdækkende, kristne motorcykelklub.