Leder:
Vil du hjælpe?

Vi har brug for mindst 200 læsere, som vil have Udfordringen fem gange om ugen – HVIS vi bli’r dagblad
Fra 1. august stiger avisportoen for Udfordringen til det femdobbelte. Vi har derfor valget mellem at begynde at lukke ned for avisen – eller gøre det modsatte! – Hvad synes du som læser, vi skal gøre?Med dagbladsstatus kan vi nemlig fastholde den nuværende lave porto, også selv om nogle af vores læsere fortsat kun modtager „weekend-udgaven“ – dvs. den nuværende Udfordringen. – I modsat fald er vi tvunget til at forhøje prisen for alle læsere til ca. 700 kr. for ugeavisen.
Hvis vi ikke ser andre udveje, vil vi derfor udgive Udfordringen fem dage om ugen fra 1. august. De fire dage vil avisen kun udkomme med fire sider dagligt, senere måske flere sider. Men ekstraudgiften for dem, der vælger denne løsning, er også begrænset.
Udfordringen som dagblad vil koste 998 kr., mens weekend-udgaven med de 24 sider fortsat kun koster 448 kr.
Den daglige udgave skal udkomme tirsdag, onsdag, fredag og lørdag – inklusiv den store weekend-udgave torsdag. (Mandag kommer vi ikke, fordi vi holder fri søndag).
Vi forestiller os, at hverdagsudgaven med tiden kan udvikle sig til et godt mini-dagblad, for dem, der ikke har råd eller lyst til at give et par tusinde årligt for et dagblad.
Men i første omgang er det en redningsaktion for avisen, som vi håber, du vil være med i.
Vi synes ikke, at Danmark kan undvære en fælles kristen avis som Udfordringen. Men hvad synes du?

På bagsiden kan du tilmelde dig, så vi véd, om der er opbakning, HVIS Udfordringen skulle blive tvunget til at udkomme fem dage ugentligt. Du kan også tilmelde dig på www.udfordringen.dk eller ringe på tlf. 74 56 22 02.

Uddybende forklaring