Bedre end Lotto!

Min far plejer at sige, at han vinder i Lotto hver uge – han spiller nemlig aldrig, og så sparer han en 50’er om ugen, hvilket bliver til 2600 kr. om året. Når der så er gået 10 år, har han faktisk vundet 26.000 kr. ved ikke at spille Lotto. På den måde er der garanti for gevinst, og hvor mange danskere har ikke spillet Lotto i 10 år og sammenlagt vundet langt mindre end 26.000 kr.?
Men nu kan Udfordringen tilbyde en endnu sikrere fidus end at lade være med at spille Lotto hver uge. Hvis du sørger for at skaffe en ny abonnent til avisen – eller selv vælger at tegne et abonnement, såfremt du i forvejen ikke har et sådant – så deltager du i lodtrækningen om en rejse til Egypten.
Og hvis vi nu antager, at der som følge af denne konkurrence kommer 300 nye abonnenter til avisen, så er chancen for at vinde 1/300 – hvilket er en langt større gevinstchance end i Lotto. (Nu er der på Udfordringen naturligvis fuldstændig vandtætte skodder mellem redaktionen og henholdsvis annonce- og abonnementsafdelingen, så jeg aner rent faktisk ikke, om tallet 300 er et rimeligt gæt på antallet af nye abonnenter i den kommende tid. Jeg har dog en mistanke om, at tallet snarere er for højt end for lavt = større gevinstchance!).
Problemet ved denne type konkurrence er, at man som fast abonnent på Udfordringen ikke pr. automatik deltager – man skal først skaffe en ny abonnent. Men det er der råd for.
Fra pålidelig kilde ved jeg, at nogle af vores abonnenter hvert halve år skifter adresse og får avisen leveret til en C/O adresse. Og det er fordi, at man er to om at dele avisen: Den ene halvdel af året et det „fru Jørgensen“, der skal have avisen først; den anden halvdel af året er det så „fru Olsens“ tur.
Og her kommer det første gode råd: Lad fru Olsen bestille et halvårsabonnement til den urimeligt lave pris af kun 198 kr. – dermed deltager hun i konkurrencen om en rejse for to til Egypten. Hvis hun vinder, inviterer hun selvfølgelig „fru Jørgensen“ med, da „fru Jørgensen“ som en del af komplottet naturligvis har betalt halvdelen af det nye, halvårlige abonnement. Og jeg behøver vel ikke at nævne, at „fru Olsen“ vælger at opsige sit abonnement efter det halve år?
Hvis man derimod er alene om sit abonnement, så er der ikke andet for end at skaffe en ny abonnent til avisen. Eller – og det er det andet gode råd – evt. at opsige sit eget abonnement NU for igen at tilmelde sig umiddelbart inden konkurrencen lukker. Så undgår man bøvlet med at skaffe en ny abonnent – men det er ikke sikkert, at man undgår bøvl med samvittigheden.