Jesusnet.dk gik offline

Jesusnet.dk og Indremission.dk var væk fra nettet. Og udgivelsen af denne uges Indre Missions Tidende og lønudbetalinger til Indre Missions ansatte var i fare, da Indre Missions Hus i sidste uge brat mistede deres internetforbindelse.Siden tirsdag i sidste uge har Indre Missions internetforbindelse været væk. Samtidig har det været umuligt at klikke sig ind på eksempelvis indremission.dk og den bredt eksponerede jesusnet.dk, fordi de sammen med 40-50 andre hjemmesider ligger på Indre Missions server.
IM har etableret en kortsigtet løsning, hvor de deler internet med en nærvedliggende virksomhed. Det betyder, at det nu er muligt igen at besøge Indre Missions hjemmesider.
– Det svarer til, at en købmand lukker sin butik uden at forklare hvorfor. Når Jesusnet er nede, er der en masse henvendelser, som vi aldrig får. Og vi risikerer derfor at skuffe en masse mennesker, som ellers ville være vendt tilbage til Jesusnet, siger netmissionær Asbjørn Asmussen, redaktør for den evangeliserende hjemmeside jesusnet.dk.