Tv- og radiofolk skal tænke nyt

STORBRITANNIEN: UCB Europe med hovedsæde i England skal være vært ved UCB International’s ‘Excellence in Broadcasting’ konference den 9.-12. juni. Konferencen finder sted i Staffordshire og forventes at tiltrække 250 mediefolk fra hele verden.
UCB står for United Christian Broadcasters og har haft en afdeling i Kastrup siden 1995, som i øjeblikket sender kristen radio hver aften i tidsrummet 21.00 – 24.00 til knap to millioner potentielle lyttere i øresundsregionen. Målet er dog at komme op på at sende kristen radio i døgndrift.
UCB konferencen i England er den ottende af slagsen og den første, som finder sted på den nordlige halvkugle, idet konferencen de syv foregående år har været holdt i enten Australien eller New Zealand. Organisationen har nemlig sit internationale kontor i Auckland, New Zealand.
På konferencen vil kristne radio- og tv-folk blive udrustet med den nyeste tænkning inden for transmission, ligesom det er tanken, at kristne ledere og undervisere i Storbritanninen og Irland skal modtage inspiration til at overveje at bruge tv og radio som et redskab for deres tjeneste i et samfund, som i stadig højere grad kræver, at kristne medier skal være kulturelt relevante.
UCB er i øvrigt organisationen bag det gratis andagtshæfte „…et Ord til Dagen“, som herhjemme udkommer i 14.500 eksemplarer hvert kvartal.
– jeli