Midt i forvirringen…

Forældre – kristne eller ej – står i kø for at få deres børn ind på landets 36 kristne friskoler. Opmuntrende læsning midt i nyhedsstrømmen, der for tiden ellers afspejler en intensiv hetz mod kristendommen. I sidste uge lukkede undervisningsminister Bertel Haarder (V) den kristne friskole Samuelskolen. At Undervisningsministeriet overhovedet gik ind i den sag for år tilbage, skyldes ikke skolens faglige niveau, men udelukkende falske rygter i pressen om, at man ikke underviste i darwinismen, men kun i Bibelens skabelsesberetning.
I sidste uge for socialminister Eva Kjær Hansen (V) voldsomt ud mod et seriøst kristent socialarbejde kun på baggrund af en total fordrejet og løgnagtig artikel i Dagbladet B.T. om foreningen Agape, der bl.a. hjælper homoseksuelle, der ikke længere ønsker at være homoseksuelle.
Nu vil venstreministeren så også se andre sociale organisationer efter i sømmene – og støvsuge dem for tips-og lottomidler, hvis fruen finder det passende.
På Christiansborg er der tilsyneladende ingen til at kæmpe for de kristne værdier længere. Gad vide, om de vælgere, der sidste gang valgte ikke at stemme på kristne politikere, er tilfredse med den moralske udvikling, Venstres ministre kører?
Og i lørdags skrev biskop Kjeld Holm nærmest dansk kirkehistorie, da han blev hyldet som „Guds mand på jord“ af landets homoseksuelle og overrakt Årets Laks. Han kvitterede med at profetere kirkelig vielse af homoseksuelle par om senest fem år.
Sidste år var det statsminister Anders Fogh Rasmussen (V), der ivrigt og storsmilende modtog samme hæderspris.
Men det kan godt være, man kan fordreje hovedet på en biskop og på en statsminister og vende folkestemningen for en stund, men Gud forbliver den samme. Det er godt at vide midt i det hele.
Vil vi bevare vores grundlovssikrede religionsfrihed og ytringsfrihed i Danmark, må de kristne bede Gud bevare den og stemme nogle ordentlige politikere ind ved næste valg.