Terror belønnes

I disse timer oplever mere end 8000 mennesker en dyb, personlig tragedie. Jeg er rystet, og jeg føler mig syg, når jeg på tv ser disse mange fortvivlede mennesker. Deres hjem, forretninger, skoler og synagoger frarøves dem uden skånsel. Ikke engang deres døde må blive tilbage. Gaza skal gøres „judenrein“!
For mere end 30 år siden kom de og bosatte sig i ørkensandet. Araberne lo hånligt af deres dumhed. Der var jo blot tør, forbandet jord, hvor ingen boede, og intet groede. Men de jødiske bosættere har bevist noget andet. Nu har arabernes kontinuerlige terror mod Israel båret frugt og skal belønnes.
Men et spørgsmål trænger sig på, for hvornår skal så Israel gøres „araber-ren“? Hvis der skal være to stater, må det være rimeligt, at dersom den ene kun skal være for arabere, så må den anden kun være for jøder. Det må da blive næste fase af denne tragiske tvangsforflytning, som Ariel Sharon og hans regering trumfer igennem i disse timer.
Som kristne, der tror, at landet er givet af Gud til det jødiske folk, og hvor Gaza er en del af Juda, må vi rejse os i protest mod denne uret. Vi kan simpelthen ikke forholde os tavse. Vi står i skyld til det jødiske folk. Vi har fået det bedste fra dem – jøden Jesus. Vi må stå sammen med Israel – Guds øjesten på denne jord.
(Forkortet red.)
Greta Axelsen
Voldumvej 150
Rødovre