Hvis Gud findes…

Hvis Gud virkelig findes – ja, så er det nok værd at finde ud af, mens vi endnu er i live her på jorden.Mon ikke de fleste af os moderne danskere ville leve på en helt anden måde og prioritere de åndelige og evige værdier frem for de kortvarige og opreklamerede nydelser som penge, magt og sex, hvis der virkelig fandtes en højere mening?
Ville man latterliggøre Gud, som om han kun var et fantasifoster i små uskyldige børns tanker, hvis man opdagede, at han virkelig var derude i universet? Eller ganske tæt på os?
Mon ikke flere ville forsøge at udforske denne Gud?
Og hvis der også findes et liv efter døden, som meget tyder på, hvor vi fortsætter med at leve i en anden tilstand – uden vores nuværende krop, men med hele vores personlighed – så er det nok værd at vide, før vi begiver os ud i det uendelige.
Alt ville stå i et nyt klart lys, hvis Gud var til.

I Udfordringen har vi allerede i flere år kunnet fortælle om mennesker, som har erfaret, at Gud virkelig findes og griber ind i vores liv. En levende, dynamisk Gud. En åndelig kraft, som bryder naturlovene med overnaturlige helbredelser. En hellig vidunderlig ånd, som inspirerer og vejleder dem, der tager imod. En Gud, som er indbegrebet af sandhed og kærlighed. Som rækker ud og ofrer sig for at rive os ud af fortabtheden. Det er den Gud, vi vil fortælle om i Udfordringen.
Ikke en hjemmelavet, tilpasset, politisk acceptabel lomme-gud. Men Gud selv.