Pigeaftner i København

Der var mødt 60 kvinder op til sidste pigeaften i Bethesda

Der er hygge og debat på programmet, når kvinderne tager til „Pigeaftner i Bethesda“.
Pigeaftnerne er et nyt projekt i Københavns Indre Mission, der strækker sig over to aftner hvert halve år. Her mødes kvinder i alle aldre til foredrag, debat, eftertanke, small-talks, hygge og selskab.
– Vi ønsker at tage livsnære og aktuelle emner op, som kan være med til at udfordre, hjælpe og give overvejelser om, hvordan vi lever vores liv, tackler problemstillinger, sætter grænser og bliver klogere på os selv, fortæller arrangørerne.
Næste pigeaften er den 7. oktober, hvor emnet vil være Sorg – og det at miste. Tinna Rasmussen, der er familieterapeut fra Østerbro, vil fortælle om, hvordan man kan se sorgen og bristede håb i øjnene og komme videre i livet.
Aftenen er selvfølgelig forbudt for mænd.
Dina