Kristendomskursus klar til download

Der findes efterhånden en lang række forskellige introduktionskursur til kristendommen, der henvender sig til nye kristne og mennesker, som bare ønsker at vide lidt mere om troen.Det mest kendte og udbredte er Alpha, men nu er et andet kursus inTRO blevet udvidet med et nyudviklet undervisningsmateriale, som gratis kan downlades fra internettet.
Forfatteren til inTRO er valgmenighedspræst Robert Bladt fra Fjellerup, som har udarbejdet materialet over flere år i forbindelse med to bøger, han samtidig har arbejdet på.
Gratismaterialet består af et deltagerhæfte på 18 sider og manuskript til syv foredrag, der knytter sig til hæftet.
Robert Bladt understreger, at inTRO ikke er et „omvendelseskursus“. Vægten er lagt på information om kristendommen, og det er meningen, at mennesker med vidt forskellig tro og overbevisning kan mødes på kurset. Den eneste forudsætning for at deltage er en nysgerrighed efter at vide mere om kristen tro, understreger forfatteren.
Materialet kan downladses fra hjemmesiden www.credo.dk
– ole