Ny leder på Kildegården

RYSLINGE – Det kristne hjælpecenter Kildegården ved Ryslinge på Fyn har fået ny leder. Det er Emanuele (Manu) Marcotto, der er uddannet hoteldirektør og opvokset i Torino i Norditalien.Han afløser Margit og Karl Madsen, som har ledet Kildegården i mere end 23 år.
Manu Marcotto er 31 år og gift med Stefanie, der stammer fra Tyskland. Parret bor nu i Kolding, hvor Stefanie arbejder.
Parret har sammen taget en bibelleder-, lovsangs- og rådgiveruddannelse på International Apostolsk Højskole i Kolding, hvor de efterfølgende har været ansat som lærere og oversættere. Sidste vinter arbejdede parret som missionærer i Zambia, hvor de sammen med Robert Bwalya hjalp de lokale og selv blev udrustet til tjeneste.
Både Manu og Stefanie Marcotto taler flere sprog, til gengæld har de endnu ikke erfaring med arbejde blandt misbrugere, som Kildegården forsøger at hjælpe. Derfor har Margit og Karl Madsen indvilliget i at blive lidt endnu og langsomt overdrage ansvaret.
Den officielle indsættelse af det ny lederpar finder sted den 29. oktober.
– ole