88 til forbøn på helsemesse

ODENSE – 88 personer tog forrige weekend imod tilbudet om forbøn, da Helligåndens Klinik i Odense deltog i den årlige Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Marienlystcentret i Odense.Forbederne oplevede i løbet af de tre dage, messen varede, flere tegn på helbredelser. Blandt andet en næsten døv mand, som fik sin hørelse væsentligt forbedret. Og en pige med et ødelagt håndled og tommelfinger kunne gå smertefri hjem, da der var blevet bedt for hende.
Ud over at bede for mennesker blev der uddelt traktater med det kristne budskab, og enkelte endte faktisk med at blive kristne på messen.
– Vi tror, det er meget nyttigt for Guds Rige, at vi deltager på helsemesser på denne måde. Det er en stor glæde således at være Guds medarbejdere og at være i så god kontakt med mange mennesker, siger Niels Andersen fra Helligåndens Klinik.
– ole