Mange fik forbøn på helsemesse

Mange besøgende på sidste weekends helsemesse i København, Mystikkens Univers, slog vejen omkring den kristne stand, hvor der var travlhedKØBENHAVN – Den fælleskirkelige stand på helsemessen Mystikkens Univers, sidste weekend i K.B. Hallen, var rigtig godt besøgt.

Folkekirkepræst Trine Dirks fra I Mesterens Lys havde nok at gøre med at bede for mange af de besøgende på helsemessen i sidste weekend.

Selve helsemessen blev besøgt af knap 6700 besøgende, og omkring ni procent af de besøgende var til forbøn i den kristne stand, oplyser Ole Skjerbæk Madsen, leder af I Mesterens Lys.
Missions-organisationen Areopagos og Det Danske Bibelselskab udstillede også i den fælleskirkelige stand. De øvrige stande på Mystikkens Univers bød på et væld af nyreligiøsitet og alternative religioner og healere.
Men ved at standse op i den fælleskirkelige stand fik nogle besøgende alligevel et ord med på vejen om Jesus Kristus, som vejen, sandheden og livet.
– Helt nøjagtigt var 568 personer til forbøn i weekenden. Der blev også ført en række dybe og gode samtaler – både set fra et dialog-synspunkt og fra et sjælesørgerisk synspunkt. Café-hjørnet i standen var velfungerende og velbesøgt i langt højere grad end tidligere, fortæller Ole Skjerbæk Madsen efter helsemessen.
I Mesterens Lys havde i alt 70 medarbejdere beskæftigede med at bede og samtale med folk under messen. En af dem var folkekirkepræst Trine Dirks, som Udfordringen mødte lørdag eftermiddag på messen.
– Det er overvældende at se, hvordan Helligånden virker, hvordan enkle bønner hjælper mennesker her og nu. Mange er lettede og glade, efter vi har bedt og talt med dem. Mennesker kommer med store og små problemer både psykiske og fysiske. Mange kommer også for at få bedt for deres venskaber. Og mange familier kommer samlet for at få forbøn, erfarer Trine Dirks.