„Jeg tror på Jesus“

– Pludselig var det, som om jeg blev varm inde i mit hjerte og ud i hele kroppen. Det var Jesus. Det har betydet så meget for mig og gør det hver eneste dag.Sådan fortæller skuespilleren Kirsten Norholt til BT den 4.12. om en oplevelse, hun havde, da hun sad stille for sig selv i Frederiksberg Kirke. Forud havde hun været igennem en hård tid med sine forældres og søsters død, hvor hun var „nede i det sorteste helvede“ af depression.
Norholt undrer sig over, at flere ikke taler højt om, at de tror på Jesus, som hun kalder „vores store næstekærlighed“.
Man tør godt sige, man tror på krystalterapi og ånder, „der fiser frem og tilbage og smækker med dørene, og stjæler smøret i køleskabet“, eller at man er til scientology.
Kirsten Norholts nye tro på Gud og Jesus, der har udviklet sig siden moderens død i 1997, har også ført til, at hun nu er blevet rigtig gift med sin mand, skuespilleren Flemming Sørensen, som hun d. 8. 12. kan fejre sølvbryllup med. Parret blev ikke blot gift på rådhuset, men de ville også have Guds velsignelse i kirken.
– For jeg tror på Jesus, siger Kirsten Norholt til BT.
Henri.