Jul og nytår på Stella Maris

SVENDBORG – Missionshotellet Stella Maris ved Svendborg slår igen i år dørene op for gæster til jul og nytår.Fra den 23.-27. december fejres der god traditionel jul på missionshotellet med hygge, fællesskab og god mad. Juleaften begynder med julegudstjeneste på Stella Maris efterfulgt af en god julemiddag, salmesang og dans om træet.
Både juledag og anden juledag er der gudstjeneste i omegnens kirker og spændende møder eftermiddag og aften, hvor det er muligt at blive klogere på blandt andet de østlige ortodokse kirker samt de kirkelige bevægelsers indflydelse på kirken og os som menighed.
Den 30. december begynder nytårsopholdet, der byder på en festlig nytårsfest med kreativ pyntning, dronningens nytårstale, underholdning, fyrværkeri og nytårsgudstjeneste på tv.
Nytårsdag er der blandt andet planlagt et møde om salmedigteren Lina Sandells liv og levned.
– ole