Mirakler i Lyngby og i Hvidovre

Der skete så mange helbredelser på australske John Mellors møder i november i København, at han nu kommer igen KØBENHAVN – Den australske evangelist John Mellor kommer til Lyngby og Hvidovre på seks helbredelsesmøder fra søndag den 11. til onsdag den 21. december.

John Mellor beder for en syg i Chile

Det er Frikirken COC i Lyngby, der holder de fire helbredelsesmøder i Lyngby og to i Hvidovre.
– Vi har simpelthen modtaget så meget positiv respons om helbredelser ved John Mellors sidste besøg i november i Lyngby og Hvidovre, så selv om det er midt i juleræset, har vi alligevel besluttet at invitere ham igen så hurtigt som muligt.
– Cirka en uge efter møderne med John Mellor kontaktede vi flere af mødedeltagerne, der havde været til forbøn, for at høre, hvordan det var gået dem. 14 ud af 21 fortalte, at de helt eller delvist var blevet helbredt eller nu var fri for smerter efter forbønnen. Det er fantastisk, fortæller kirkens præstepar, Jørn og Karin Braüner, og nævner et par eksempler.

Smertefri efter 35 år

– En kvinde, der ikke er vant til at komme i kirke, fortalte, at hun havde haft stærke smerter i kroppen i 35 år pga. fibromyalgi. Nu efter forbønnen er de stærke smerter væk. Det var dog så svært for hende at tro, så hun gik nærmest og ventede på, smerterne ville komme tilbage igen.
Kvindens søster, der heller ikke er vant til at komme i kirke, havde dog lettere ved at tro.
Hun begyndte at hoste voldsomt, da John Mellor prædikede, og oplevede, at „nu skal jeg virkelig høre efter – det her er til mig“. Hun gik til forbøn for rygerlunger og astmatisk bronkitis. Straks derefter kunne hun trække vejret helt ned i maven, hvilket hun ikke havde kunnet i flere år.
Før forbønnen havde hun kun en lungefunktion på 50 procent og har måttet bruge spray mod sin astmatiske bronkitis konstant. Hun har ikke brugt spray, siden hun blev bedt for, og kan nu løbe op ad trapper uden at miste vejret. Det har hun ikke kunnet i 15 år.
– Flere personer af kirkens egne medlemmer har også vidnet om en berøring fra Gud på helbredelsesmøderne med John Mellor, tilføjer Jørn Braüner.

Forbløffede heksedoktorer

Evangelist John Mellor tjente oprindelig i det nordlige Australien blandt de indfødte. Han ønskede at se mennesker komme til tro på Gud og begyndte derefter at bede og faste 10 dage hver måned, for at Gud skulle virke yderligere i hans tjeneste.
Efter ca. seks måneder begyndte han at se tegn og undere, der førte til, at mange mennesker kom til tro, da de så Guds kraft. Selv heksedoktorerne var forbløffede over de mirakler, der skete gennem hans tjeneste.
I 2001 rejste han til Skotland, hvor han skulle have møder i en uge, men der skete så mange helbredelser, at han endte med at blive der over et år, og mennesker kom langsvejs fra til møderne.
Siden da har han rejst rundt i hele verden og prædiket evangeliet og bedt for de syge.

Ny menighed i Hvidovre

Helbredelsesmøderne afholdes i Lyngby på Odins vej 1 søndag den 11. og 18. december samt tirsdag den 13. og 20. december. I Hvidovre er møderne onsdag den 14. og 21. december i Broholmkirken, Hvidovrevej 215.
Frikirken COC i Lyngby er tilknyttet et fællesskab af kirker i hele verden, der går under betegnelsen COC (Christian Outreach Centre). Det er mere end noget andet en menighedsplantningsbevægelse, der arbejder på at se nye menigheder startet overalt i verden. Møderne i Hvidovre er således med en menighedsplantning i sigte, fortæller Jørn Braüner.